Интервју

Интервју со Билјана Николовска, Рептил Маркети

Пандемијата на коронавиурс многумина од нас нè натера вообичаеното пазарење на неопходните намирници, наместо во маркет да го вршиме онлајн преку нашите компјутери и мобилни телефони, користејќи ги придобивките на е-трговијата.
Read more
play_arrow
filter

Се водев по човечкиот модел на семејство, не се идентификувам со балканскиот принцип

Изминативе неколку години забележуваме една досега невидено интензивна филмска продукција на македонски филмови, која резултираше со квалитетни дела кои добија европски и светски признанија.
Read more
реклама
Секс: Колку жените сакаат, а колку навистина трае

Секс: Колку жените сакаат, а колку навистина трае

Read more

Бизнисмени тврдат дека му дале 350 илјади евра во кеш на Бојан Јовановски

Read more
Возач го сними рушењето на мостот во Мајами

Возач го сними рушењето на мостот во Мајами

Read more
Вардар стана европски шампион во ракомет

Вардар стана европски шампион во ракомет

Read more