аикидо

play_arrow

Час по аикидо со Стивен Сигал

Американскиот актер, сценарист и експерт за боречки вештини, Стивен Сигал, одржа час по аикидо. Децата имаа што да научат. Има седми дан црн појас.
Read more
реклама

Олово, кадмиум и арсен се пронајдени во домат и крставица на македонскиот пазар

Read more

Протече нов нацрт договор од СЗО:„Светот мора да се подготви за нова уште посмртоносна пандемија“

Read more

Трагична несреќа кај Штип со три загинати лица

Read more

Цели семејства од Македонија одат на сезонска работа во Хрватска

Read more