And just like that

And Just Like That: Очајнички обид да се биде релевантен по „Сексот и градот“

Да, знам дека е спиноф, знам дека е кеширање на носталгија, знам дека е супер што жени на +50 се централни ликови во популарна серија... но по која цена?
Read more
play_arrow
filter

Која е Никол Ари Паркер, новата четврта пријателка во „Sex and the City“?

„Тие се како сите различни гласови во твојата глава“, вели Никол Ари Паркер зa Кери, Миранда, Шарлот и Саманта, квартетот њујорчанки кои ја направија серијата „Sex and the City“ задолжително ТВ-четиво во 90-тите и
Read more