авионска компанија

Загрозени околу 25.000 работни места во American Airlines поради COVID-19

Една од најголемите авиокомпании во светот American Airlines најверојатно ќе испрати околу 25.000 вработени на принуден одмор до октомври поради намалениот број на патувања поради пандемијата со COVID-19.
Read more
реклама

Патничките авиони ќе летаат како птиците во јато

Read more

Топ 5 новитети во iOS 14 за iPhone кои мора да ги пробате

Read more

Зошто одеднаш Израел почна да си подава рака со арапските земји?

Read more

Објавени првите подетални вести за состојбата на Михаел Шумахер

Read more