Автомобил на годината

filter

Одредени финалистите на Националниот избор за Автомобил на годината во Македонија

Read more
play_arrow

Познати финалистите за наградите Светски автомобил на годината

Многумина се прашуваат дали и годинава победникот ќе биде електричен автомобил.
Read more

Објавени седумте финалисти за Автомобил на годината

Меѓународното жири одбра седум финалисти во изборот за најдобар автомобил на годината.
Read more

Кој е вашиот фаворит за Автомобил на годината?

Познат е списокот на финалисти во изборот „Европски автомобил за 2021“ (Car of the Year).
Read more
реклама

Олово, кадмиум и арсен се пронајдени во домат и крставица на македонскиот пазар

Read more

Протече нов нацрт договор од СЗО:„Светот мора да се подготви за нова уште посмртоносна пандемија“

Read more

Трагична несреќа кај Штип со три загинати лица

Read more

Цели семејства од Македонија одат на сезонска работа во Хрватска

Read more