бебе

Календар за прихрана: Каква храна да му давате на бебето по месеци?

Бебињата треба постепено да се запознаваат со цврстата храна. По мајчиното млеко и формулата за адаптирано млеко, околу шестиот месец од животот на бебето е време за цврста храна.
Read more
реклама

Како изгледа балканско семејство на плажа?

Read more

Шест љубовни парови создадени еден за друг

Read more

Како да ја оживеете намалената желба за секс?

Read more

25 јуни 1876, Индијанците ја поразиле американската војска кај Литл Бигхорн

Read more