Бил Гејтс

Бил Гејтс со совет до младите: Фатетете се за книга

Мултимилијардерот Бил Гејтс на крајот на изминатата работна им даваше совети на младите луѓе, а суштината на сите нив е да се фатат за книга.
Read more

Бил Гејтс: Малку е веројатно дека ќе се појави позаразен вид на коронавирусот

Бил Гејтс разговараше на Twitter со професорот Деви Сридар за состојбата со коронавирус.
Read more