Cybertruck

Cybertruck феномен: Резервирани се 1,5 милиони возила, а производството не е ни почнато

Tesla престана да прима нарачки од Европа и Кина за електричниот пикап Cybertruck.
Read more

Новиот концепт на Tesla го претвора Cybertruck од пикап во катамаран

Електричните возила би можеле да го променат начинот на кој луѓето ќе патуваат, а засега постојат најразлични идеи и визии за тоа што може иднината да донесе.
Read more

Ново одложување - ништо од Tesla Cybertruck и годинава

Според последните информации, производството на футуристичкото возило Tesla Cybertruck е одложено за најмалку уште една година.
Read more
play_arrow
filter

Edison „краде“ од Tesla: Дали Кинезите го копираа Cybertruck?

Веќе сме навикнати на кинески копии на западни брендови на автомобили.
Read more

Tesla доби над 1.000.000 резервации за Cybertruck

Tesla прифаќа резервации од клиенти за својот електричен камионет од ноември 2019 година.
Read more