див свет

Женка бел носорог стигна во Јапонија во потрага по партнер

Белиот носорог е скоро загрозен вид - се проценува дека во Јужна Азија се останати само 19.000 единки.
Read more
реклама

Беше еден од најплатените актери во Холивуд, банкротира купувајќи глупости

Read more

Били Ајлиш: Изгубив 100.000 следбеници поради моите големи гради

Read more

Цело време погрешно го полните телефонот, затоа батеријата кратко ви трае

Read more

Порно ѕвезда открива: Најчестата грешка кои сите ја прават во сексот

Read more