Hubble

play_arrow

Телескопот Hubble откри докази за испарување на вода на месечина на Јупитер

Благодарение на вселенскиот телескоп  Hubble, научниците дојдоа до докази за испарување вода на Ганимед, најголемата месечина на Јупитер.
Read more

НАСА се мачи да го поправи вселенскиот телескоп Hubble

Вселенскиот телескоп Hubble веќе некое време покажува знаци на старост, но новиот проблем се покажа како особено фрустрирачки.
Read more
реклама

Холивудски џентлмен - Кијану Ривс никогаш не ги допира жените со кои се фотографира

Read more

Адел: Сакам да му објаснам на син ми зошто му го уништив целиот живот за мојата среќа

Read more

Автомобилските клучеви имаат опција која ретко кој ја знае

Read more

Ослободете се од висок крвен притисок: Исфрлете ги овие намирници од исхраната

Read more