iOS 16

Apple нуди два милиони долари ако успеете да го хакирате iOS 16

Новата верзија на платформата iOS пристигнува со безбедносен режим, за кој Apple тврди дека е непробоен.
Read more

Доаѓаат големи промени во iOS 16

Конференцијата на Apple за програмери WWDC 2022 е за три недели, а на неа очекуваме американската компанија да претстави многу интересни работи.
Read more