коњски сили

Коњски сили - зошто оваа мерна единица сè уште постои?

Ако купувате автомобил и немате искуство со мерење на моќност или статистика на возилото, може да ве збуни една од клучните карактеристики на возилото – неговата моќност во коњски сили.
Read more
реклама

Џамија во Берлин развеа знаме со виножито

Read more

За власта новиот предлог ги содржи сите наши барања и забелешки, опозицијата излегува на протест

Read more

Што да правите ако ве касне змија?

Read more

Утрински секс: Зошто е уште подобар во лето?

Read more