корона мапа

Нова корона мапа на ЕУ: Наскоро сѐ ќе биде темноцрвено?

Како и секој четврток, Европскиот центар за контрола и превенција на болести (ECDC) ја ажурираше корона мапата на ЕУ.
Read more
реклама

Џамија во Берлин развеа знаме со виножито

Read more

За власта новиот предлог ги содржи сите наши барања и забелешки, опозицијата излегува на протест

Read more

Што да правите ако ве касне змија?

Read more

Утрински секс: Зошто е уште подобар во лето?

Read more