коронавирус

Брис од нос или грло: Кој е најдобриот начин за користење домашен ковид тест?

Сите одобрени домашни ковид тестови даваат валидни резултати само ако се користат со земање брис од носот.
Read more

Црна Гора: Музичарите во кафеаните со маски, гостите не смеат да танцуваат

Сите специјални мерки против ширењето на коронавирусот во општините на северот на Црна Гора ќе бидат укинати од денеска, соопшти Владата на Црна Гора.
Read more
реклама

Како изгледа балканско семејство на плажа?

Read more

Шест љубовни парови создадени еден за друг

Read more

Како да ја оживеете намалената желба за секс?

Read more

25 јуни 1876, Индијанците ја поразиле американската војска кај Литл Бигхорн

Read more