коронавирус

Зошто СЗО ги скокна буквите Nu и Xi при именувањето на новиот сој на коронавирусот?

Советодавниот панел на Светската здравствена организација (СЗО) го класифицираше новиот сој на коронавирусот, откриен во Јужна Африка, како „загрижувачки“ и „високо пренослив“, и го нарече Omicron.
Read more
реклама

Пет застрашувачки пророштва на Баба Ванѓа за 2023 година

Read more

Хороскопски знаци кои немаат среќа во љубовта

Read more

Кои модели на автомобили имаат најголема километража?

Read more

Три хороскопски знаци ќе имаат најмногу среќа во декември

Read more