љубов

Хороскопски знак во кој никако не треба да се вљубите

Неговата љубов не е едноставна, но сите сме свесни дека најдобрите работи во животот се комплицирани.
Read more

Како да забележите дека некој маж е вљубен во вас?

Љубовта е обичен збор сè додека некој не му даде значење. Секој копнее да биде со вистинската личност, некој со кој ќе оформи семејство и дом, но и ќе создаде спомени и заеднички живот.
Read more

Зошто луѓето денес тешко наоѓаат вистинска љубов?

Сега е 21 век, ова е најчестиот изговор што ќе го слушнете за нечии постапки или размислувања. Општо земено, луѓето денес се значително промискуитетни и склони кон кратки авантури од претходно.
Read more

Древните Грци идентификувале 8 видови љубов и секоја е важна

Секој од осумте видови љубов што ги идентификувале древните Грци треба да се негува и одржува. Ниту една не е поважна од другите.
Read more
реклама

Како изгледа балканско семејство на плажа?

Read more

Шест љубовни парови создадени еден за друг

Read more

Како да ја оживеете намалената желба за секс?

Read more

25 јуни 1876, Индијанците ја поразиле американската војска кај Литл Бигхорн

Read more