месо

Како за 5 секунди да откриете дали месото е свежо?

Не е секогаш лесно да се препознае кое месо во продавницата е свежо и со добар квалитет, особено ако е мелено.
Read more

Внимателно со месото: Колку време смеете да го чувате во замрзнувач?

Ако имате на располагање големи количини месо, треба да знаете колку долго може да стои тоа месо во замрзнувачот, за да биде што е можно поздраво кога ќе го јадете.
Read more
реклама
Тајните на една држава: Зошто Финска е меѓу најуспешните земји во светот?

Тајните на една држава: Зошто Финска е меѓу најуспешните земји во светот?

Read more
Топ 10 најпиратирани филмови на неделата

Топ 10 најпиратирани филмови на неделата

Read more

Како на филм: Воз предизвикал уривање на дел од мост и се запалил

Read more

Историски преседан во Лигата на шампиони

Read more