мигрена

Магнетна резонанса покажа што му прави мигрената на мозокот

Многу аспекти за мигрената остануваат медицинска мистерија, но научниците сега направија чекор подалеку кога станува збор за оваа состојба.
Read more

Како да спречите главоболка предизвикана од промени на времето?

Досегашните истражувања покажаа дека голем број луѓе чувствуваат здравствени тешкотии во текот на временските периоди.
Read more

Кои намирници можат да предизвикаат мигрена?

Ако имате силни главоболки или познавате некој кој ги има, тогаш свесни сте дека мигрената е нешто повеќе од просечна главоболка.
Read more
реклама

Финансиски хороскоп за февруари: За кој знак е поволно време за почнување бизнис?

Read more

Што се случи со Месут Озил?

Read more

Кои се најчестите повреди за време на секс?

Read more

Археолози ја открија првата кафеана во светот – стара е 5.000 години

Read more