најниски температури

Откриен нов рекорд на најниски температури во северната хемисфера

Благодарение на работата на климатските истражувачи при Светската метеоролошка организација, откриен е нов рекорд на најстудени температури во северната хемисфера, измерен во 1991 година на Гренланд и изнесувал -69,6 степени Целзиусови.
Read more
реклама

Таксист нашол 300.000 евра и му ги вратил на сопственикот

Read more

Генијален трик за возачи: Одмрзнете ги прозорците за 10 секунди

Read more

Ова се најдобрите серии во последните 10 години

Read more

Филипче: Вратени на работа 40 медицински сестри

Read more