новинари

play_arrow

Жените во новинарството често пати мета на сексистички напади

Скопје, 16 мај 2021 (МИА) – Според регистарот на напади кон новинари на Здружението на новинарите на Македонија, во 2020 година се нотирани вкупно 14 посериозни закани по безбедноста на новинарите и медиумските ра
Read more
play_arrow

Напад врз медиумски работник да се третира како напад врз службено лице

Скопје, 15 мај 2021 (МИА) – Закани по живот, физички напади, вербални злоупотреби и навреди преку социјалните мрежи, полека но сигурно стануваат секојдневие на новинарите и медиумските работници ширум државата.
Read more
реклама

Порно ѕвезда ги открива најголемите лаги за индустријата за возрасни

Read more

Нема бегање од летачката рака на законот: Дронот гледа сѐ

Read more

Страшно невреме во Италија, град уништи стотици автомобили

Read more

Сите очи во Токио денеска беа вперени во Русинката Ангелина

Read more