пандемија

Пандемиски муабети: Наталија Теодосиева и Ерина Богоева

Современата културна сцена не можеме да ја замислиме без нив. Две креативки во екот на нивните уметнички кариери, пријателки, современички, истомисленички...
Read more

„Нормално“ лето дури во 2022 година, предвидува германски виролог

Главниот германски виролог Кристијан Дростен очекува дека светот, во однос на пандемијата, нема да се врати во „нормалност“ долго време и рече дека не верува во можноста за слободно патување во текот на летово.
Read more
реклама

Срам за репрезентацијата: Зошто Арнаутовиќ брутално ги пцуеше македонските фудбалери?

Read more

Дали Македонија ќе го зацементира негативниот рекорд на Украина?

Read more

Пандев: Не издржавме, но таков е фудбалот. Против Украина одиме на сè или ништо

Read more

Да се укине полицискиот час и да се дозволат настани, концерти и забави се најновите препораки

Read more