подморница

filter

Како Иранците превезуваат подморница?

Наместо вообичаената пракса големите пловни објекти да бидат пренесени преку воден пат, во Иран одлучија најмоќниот пловен објект во земјата да го пренесат на копно.
Read more
play_arrow

Поглед во најголемата подморница во светот

Титулата за најголема подморница во светот ја има Dmitriy Donskoi ТK-208. Оваа подморница е долга 175 метри, a во служба е од 1980 година. Широка е 25 метри, а со неа управува екипаж од 160 члена.
Read more
реклама

Пет знаци кои откриваат дека некој е на стероиди

Read more

Instagram убавици во бикини

Read more

Велешанка двапати силувана од соседот, напаѓачот е притворен

Read more

Осум знаци дека пиете премногу кафе

Read more