расправија

Која е најчестата причина за расправија во врска?

Двојките се расправаат за многу работи, некои теми се минливи, некои подлабоки, но некои иако делуваат безначајни, може со тек на време да ја поткопаат врската и односот кон партнерот.
Read more

Пасивно-агресивно однесување во врската: Рецепт за катастрофа

Проблемите во врската или проблемите со воспитување на децата, трошењето, домашните работи, никогаш не треба да се туркаат под тепих, бидејќи тие предизвикуваат трајни фрустрации.
Read more

Среќните двојки советуваат - две правила за паметно расправање

Ако веќе се расправате, направете го тоа конструктивно.
Read more
реклама

Како изгледа балканско семејство на плажа?

Read more

Шест љубовни парови создадени еден за друг

Read more

Како да ја оживеете намалената желба за секс?

Read more

25 јуни 1876, Индијанците ја поразиле американската војска кај Литл Бигхорн

Read more