Скопско лето

play_arrow

„Кафе кино“ до 28 јули, вечер е филмот „Гостинот“

Во рамки на фестивалот „Скопско лето“, од 18 до 28 јули се одржува неговата традиционална филмска содржина „Кафе кино“, со проекции во Сули ан од 21 часот.
Read more

Почнува „Скопско лето“ со ограничен број посетители и со мерки за заштита

Со концертот „Скопје во три бои“ вечер од 20:30 часот во Сули ан ќе биде отворен 41. фестивал „Скопско лето“, кој традиционално почнува на 21 јуни.
Read more
реклама

Времеплов: Каде е, што прави најубавата собирачка на топчиња?

Read more

Искандер - смртоносниот ѕвер: Со ова убиствено оружје Ерменија му се заканува на Азербејџан

Read more

Зошто интелигентните луѓе имаат помалку пријатели?

Read more

Словенија забрани работење на продавниците во недела и за празници – Кога кај нас вака?

Read more