Sony

filter

Sony Xperia Pro пристигна во Европа, позната и цената

Смартфонот Sony Xperia Pro пристигна на европскиот пазар.
Read more

Sony продаде 7,8 милиони конзоли PlayStation 5

Компанијата Sony во период од 5 месеци продаде дури 7,8 милиони конзоли PlayStation 5.
Read more

Sony бесплатно дели 10 видеоигри

Минатата година Sony ја започна иницијативата Play at Home (Играј дома) во која голем број бесплатни видеоигри беа дистрибуирани до корисниците на конзолата PlayStation.
Read more
реклама

Шоферски дилеми: Дали смеете да прескокнувате брзини?

Read more

За два дена, на Гренланд се стопи доволно мраз за да ја потопи Флорида

Read more

За ова гледаме Олимпијада: Со договор, две злата за скок во височина

Read more

Зошто Германците ќе ги климатизираат патиштата?

Read more