Sony Xperia

Познато кога ќе пристигнат Sony Xperia 1 III и Xperia 5 III

Новите смартфони на Sony наскоро ќе бидат достапни на европскиот пазар.
Read more
filter

Sony Xperia Pro пристигна во Европа, позната и цената

Смартфонот Sony Xperia Pro пристигна на европскиот пазар.
Read more
play_arrow

Дали новиот Sony Xperia 5 II е сè што ви e потребно од еден смартфон?

Sony неодамна го претстави својот нов модел Xperia 5 II.
Read more
реклама

Шоферски дилеми: Дали смеете да прескокнувате брзини?

Read more

За два дена, на Гренланд се стопи доволно мраз за да ја потопи Флорида

Read more

Зошто Германците ќе ги климатизираат патиштата?

Read more

За ова гледаме Олимпијада: Со договор, две злата за скок во височина

Read more