транспорт

play_arrow

Зошто Кина сака да гради канал до Дунав преку Вардар?

Кинезите имаат луда идеја да го поврзат Егејското Море со Дунав за по оваа рута да се движат товарни бродови.
Read more

Корона-кризата масовно ги качи скопјани „на точак“

Локалните и државни власти итно да преземат похрабри мерки во делот на јавниот превоз и да овозможат подобри услови за користење на алтернативните средства за превоз бидејќи граѓаните се свесни за значењето на вел
Read more
реклама

Нови протоколи за работа за кафетериите и рестораните

Read more

Најскапиот руски автомобил се распродаде за само неколку дена

Read more

Која е новинарката што го збуни Путин?

Read more

Претставени очила кои го прекриваат целото лице, би ги носеле ли?

Read more