вежбање

Тешко ви е да мрднете од каучот? Неколку совети како да се мотивирате за вежбање

Мора да бидеме искрени - да станете од каучот и да трчате или кревате тегови бара неверојатен ментален напор и волја во одреден момент.
Read more

Што најмногу ги мотивира луѓето редовно да вежбаат?

На почетокот на вежбањето, мотивацијата е на високо ниво, но за жал, повеќето луѓе набрзо ја губат.
Read more