WoW

play_arrow
filter

World of Warcraft: Dragonflight ги враќа змејовите, воведува нови раси, класи и подобрувања

„Dragonflight“ ќе ги воведе змејовите на Azeroth во центарот на приказната за Warcraft за прв пат од 2010 година.
Read more
реклама

Луѓето се ужасни: Разочарувачка фотографија од една од најубавите плажи во светот

Read more

Опасни секс пози: Пенисот нема коска, но може да се скрши

Read more

12 август 30 п.н.е. - Клеопатра се самоубила по поразот на Марко Антониј од Октавијан

Read more

Четири хороскопски знаци на кои есента им носи многу пари

Read more