Мексико Сити

Мексико Сити тоне по 10 сантиметри годишно поради подземното езеро

Главниот град на Мексико тоне по десет сантиметри годишно бидејќи под него се наоѓа пресушено езеро, тврдат научниците.
Read more
play_arrow

Моментот кога се урна надвозникот со воз врз автомобили во Мексико Сити

Надзорна камера го долови моментот кога железничкиот мост со воз се урна над улица со автомобили во Мексико Сити.
Read more
play_arrow

Воз падна врз автомобили откако се урна надвозник во Мексико Сити

Надвозник се урна во главниот град на Мексико во момент кога низ него минуваше воз. Има најмалку 15 загинати и над 70 повредени, јавија локалните медиуми.
Read more
реклама

Порно ѕвезда ги открива најголемите лаги за индустријата за возрасни

Read more

Нема бегање од летачката рака на законот: Дронот гледа сѐ

Read more

Страшно невреме во Италија, град уништи стотици автомобили

Read more

Сите очи во Токио денеска беа вперени во Русинката Ангелина

Read more