Промо

Квики организира голем гејминг настан со јутјуберот Steffonator

Дали е возможно да грицкаш, а воедно да не си ги мрсиш прстите додека играш видео игра?
Read more

Вклучете се во Lyconet мрежата и заработувајте брзо и лесно од удобноста на вашиот дом

Моменталната ситуација со пандемијата и порастот на невработеноста, дополнително ги загрижува компаниите.
Read more

Mobile - Ново постпејд портфолио на Македонски Телеком

Во овие времиња, многу работи се променија, а многумина препознаа можност да научат нешто ново. Новото Mobile постпејд портфолио на Македонски Телеком нуди можност за повеќе онлајн учење, комуникација и истражување.
Read more

Forza во борба со КОВИД-19 преку различни иницијативи за помош на општеството

Во услови на пандемија со коронавирус, кога човештвото се соочува со еден од најголемите предизвици досега, хуманоста и солидарноста на компаниите се од исклучително значење, со цел кризата да се преброди што побрзо и со што е можно помали
Read more

Веќе не мора да одите во казино, дозволете казиното да дојде кај Вас

Read more

Подравка донираше пакети со производи за Институтот за белодробни заболувања кај децата - Козле

Вчера, претставниците на менаџментот на компанијата Подравка заедно со амбасадорката на Р. Хрватска во Р.
Read more

AVON Фондацијата за жени донира 7.000 долари на Кризниот центар „Надеж“

AVON Фондацијата за жени донира 7.000 долари на Кризниот центар „Надеж“, за поддршка на СОС линијата и Згрижувачкиот центар
Read more

Државна лотаријa додели уште еден автомобил BMW X1

Државна лотарија продолжува да ниже среќни приказни кои ги раскажуваат нашите најсреќни добитници.
Read more

Македонските лото играчи најмногу играат броеви во низа

Во коло 36 се радувавме на 166 (сто шеесет и шест) 6-ки, постигнати низ целата земја, благодарение на 6-те извлечени броеви во низа.  
Read more

Физичката неактивност и стресот се најчест предизвикувач на болки во грбот и вкочанетост – Како да се справиме?

Високото ниво на стрес и недостатокот на физичка активност се новиот предизвик со кој сите се соочуваме, поради мерките за справување со светската пандемија со COVID-19 и постојаното седење дома.
Read more
Триглав со нова услуга на пазарот - Онлајн плаќање на фактури

Триглав со нова услуга на пазарот - Онлајн плаќање на фактури

Триглав Осигурување воведе нова услуга на пазарот, онлајн плаќање на фактури.
Read more
„Виталиа“ со свој придонес во битката со коронавирусот: Донирана здрава храна преку Црвен Крст и исплатен данокот на добивка

„Виталиа“ со свој придонес во битката со коронавирусот: Донирана здрава храна преку Црвен Крст и исплатен данокот на добивка

Продолжувајќи ги своите активности, „Виталиа“ даде поткрепа на битката со коронавирусот во земјава, преку аконтативна исплата на целиот данок за добивка за 2020 година, во износ од 7.002.194 денари.
Read more