Награда Никола Младенов

Објавен конкурсот за новинарските награди Никола Младенов 2022

Македонскиот институт за медиуми го објави конкурсот за новинарските награди „Никола Младенов 2022“.
Read more

Доделени наградите „Никола Младенов“ за 2020 година

Скопје, 25 мај 2021 (МИА) – Тимот новинари од редакцијата на Истражувачката репортерска лабораторија (ИРЛ) ја добија наградата „Никола Младенов 2020“ за Најдобра истражувачка сторија за серијалот текстови на тема
Read more
реклама

Олово, кадмиум и арсен се пронајдени во домат и крставица на македонскиот пазар

Read more

Протече нов нацрт договор од СЗО:„Светот мора да се подготви за нова уште посмртоносна пандемија“

Read more

Трагична несреќа кај Штип со три загинати лица

Read more

Цели семејства од Македонија одат на сезонска работа во Хрватска

Read more