Кино Милениум

Репертоар на Кино Милениум до крајот на 2020

Градско кино Милениум-Скопје го објави репертоарот за последната кино-недела од 2020 година.
Read more

Репертоар на Кино Милениум од 10 до 16 декември

Градско кино Милениум-Скопје го објави репертоарот за периодот од 10 до 16 декември.
Read more

Репертоар на Кино Милениум од 3 до 9 декември

Градско кино Милениум-Скопје го објави репертоарот за периодот од 3 до 9 декември.
Read more

Репертоар на кино Милениум од 26 ноември до 2 декември

Градско кино Милениум-Скопје го објави репертоарот за периодот од 26 ноември до 2 декември, 2020 година.
Read more

Репертоар на Кино Милениум од 19 до 25 ноември

Градско кино Милениум-Скопје го објави репертоарот за периодот од 19 до 25 ноември, 2020 година.
Read more

Репертоар на Кино Милениум од 12 до 18 ноември

Градско кино Милениум-Скопје го објави репертоарот за периодот од денеска, 12 ноември, до 18 ноември 2020 година.
Read more

Два македонски филма на Репертоарот на Кино Милениум

Градско кино Милениум-Скопје го објави репертоарот за периодот од 29 октомври до 4 ноември.
Read more

Репертоар на Кино Милениум од 22 до 28 октомври 2020

Градско кино Милениум-Скопје го објави репертоарот за периодот од 22 до 28 октомври.
Read more

Објавен репертоарот на Кино Милениум од 15 до 21 октомври

Градско кино Милениум-Скопје го објави репертоарот за  периодот од 15 до 21 октомври.
Read more
реклама
Мразот на Антарктикот се топи со алармантна брзина

Мразот на Антарктикот се топи со алармантна брзина

Read more
НАСА детектира силна експлозија на метеори

НАСА детектира силна експлозија на метеори

Read more
Новогодишна елка од луѓе за Гинисов рекорд на плоштад „Македонија“

Новогодишна елка од луѓе за Гинисов рекорд на плоштад „Македонија“

Read more
Терапијата на двата лека дава резултати, но најтешката форма на коронавирусот тешко се третира

Терапијата на двата лека дава резултати, но најтешката форма на коронавирусот тешко се третира

Read more