ЕУРО 2012

play_arrow
filter

Времеплов: Пред 8 години моќната Шпанија ја прегази Италија и ја покори Европа

Тој 1 јули 2012 година во големото финале на Европското првенство во Полска и Украина копјата ги вкрстија Шпанија и Италија во натпревар кој на крајот беше сѐ освен рамноправен.
Read more
реклама