херој

Кој е докторот кој спаси два живота на стадионите во Англија за три месеци?

Овој англиски лекар го врежа своето име меѓу хероите откако во рок од три месеци спаси два живота на фудбалските терени во Англија.
Read more
filter

Вистинско пријателство: На грб ја носел неподвижната другарка до врвот на Олимп

Дека искреното пријателство и силата на човечката волја не познаваат граници, докажа примерот на 22-годишна девојка со попреченост која го освои Олимп, највисокиот и според многумина најубавиот врв во Грција - на грбот на нејзиниот другар.
Read more
реклама

Како изгледа балканско семејство на плажа?

Read more

Шест љубовни парови создадени еден за друг

Read more

Како да ја оживеете намалената желба за секс?

Read more

25 јуни 1876, Индијанците ја поразиле американската војска кај Литл Бигхорн

Read more