Михаел Шумахер

Објавени првите подетални вести за состојбата на Михаел Шумахер

Германскиот невролог Ерих Ридерер соопшти нови детали за здравствената состојба на Ф1 легендата Михаел Шумахер кој беше тешко повреден во 2013 година.
Read more
реклама

Пробајте нешто ново: Извонредни трикови за незаборавна предигра

Read more

Бил Гејтс: Треба да се подготвиме за нова пандемија

Read more

Зависност од порнографија: Кои се симптомите и како точно се лекува?

Read more

Прељубниците имаат навики кои ги издаваат: Дали сте ги забележале?

Read more