троши калории

Колку калории може да согорите само со стоење?

Калории согоруваме секој ден, без разлика што и да правиме, па дури и кога спиеме. Но, со самото стоење трошиме многу повеќе отколку што мислите.
Read more
реклама

Јадрото на Земјата станува сѐ погусто од едната страна, научниците не знаат зошто

Read more

Што ќе се случи ако правите 300 „чучњеви“ секој ден, цел месец?

Read more

Предупредување до над 48 милиони луѓе: Следува пекол на Земјата

Read more

Кит проголта нуркач, па го исфрли неповреден

Read more