Amazon

Amazon ќе им даде бонус од 500 милиони долари на вработените

Компанијата Amazon одлучи да им подели повеќе од 500 милиони долари на работниците кои работеа во првите линии во текот на пандемијата со коронавирусот.
Read more

Маск: Време е Amazon да се разбие

Основачот на Tesla, Илон Маск, изјави дека компанијата Amazon треба да биде „растурена“, откако писателот Алекс Беренсон соопшти дека оваа најголема светска платформа за продажба на мало не му дозволила да ја објави својата нова книга за к
Read more
реклама