HBO

„House of the Dragon“, серија инспирирана од „Game of Thrones“, ќе се прикажува од 2022

„House of the Dragon“, серија базирана на „Game of Thrones“, ќе почне да се прикажува во 2022 година, најави Кејси Блојс, еден од директорите на HBO, додавајќи дека се работи за голема и комплицирана серија.
Read more
play_arrow

Десет нови серии кои мора да ги гледате ова лето

На овие серии дефинитивно треба да им дадете шанса. Доколку сте ги изгледале сите популарни серии на Netflix, направивме листа со 10 нови серии кои мора да ги гледате ова лето.
Read more
реклама

Дали ви следува платежна картичка од четвртиот пакет мерки?

Read more

Војната почна, едната страна располага со драстично повеќе војници

Read more

Како помина дебито на Пјаниќ во Барса?

Read more

Samsung го најави новиот модел Galaxy A72 со 5 задни камери

Read more